Werkwijze

We beginnen met een kopje koffie om kennis te maken, dit kan thuis of bij mij op kantoor. Tijdens onze kennismaking bespreken we de wensen en de mogelijkheden.

Je kunt Mirtyplanner boeken voor

styling en organisatie.

 

Mirtyplanner zorgt voor alle decoratie zoals we hebben afgesproken. Mirtyplanner is op tijd op de locatie aanwezig om voor te bereiden en op te bouwen.

De volgende dag kom ik alles afbouwen. Jullie hebben een fijn feestje en hoeven je niet druk te maken over de aankleding.

Ik informeer jullie over locaties of andere leveranciers. Ik denk mee over de uitnodiging, aankleding, catering en maak een plan van aanpak. Op de dag zelf zorg ik voor de decoratie en ben ik eventueel wanneer nodig aanspreekpunt.

cvw_12122019-20
press to zoom
1/1
cvw_12122019-25
press to zoom
1/1

Tarieven

Styling optie 1

Het tarief voor styling op een event begint bij €250. Het tarief is inclusief kennismakingsgesprek, moodboard, offerte, decoratie zoals statafels, statafelhoezen, kaarsen, bloemen (twv €30), kandelaren en overige versiering zoals ballonnen en/of vlaggetjes.

Styling optie 2
Het tarief voor styling op een event begint bij €350. Het tarief is inclusief kennismakingsgesprek, moodboard, offerte, decoratie zoals statafels, statafelhoezen, kaarsen, bloemen (twv €50), kandelaren (verschillende maten), welkomsbord, kinderhoek en overige versiering zoals ballonnen en/of vlaggetjes.

Styling optie 3

Het tarief voor styling op een event begint bij €500. Het tarief is inclusief kennismakingsgesprek, moodboard en offerte. Bij dit pakket wordt er een op maat gemaakt concept bedacht. Dit pakket wordt vaak gebruikt bij de wat grotere eventen zoals bedrijfsopeningen of personeelsfeesten.

Interesse in ondersteuning bij de organisatie en/of een aanspreekpunt op jullie event? 
Uurtarrief €35,-

cvw_12122019-11_edited
press to zoom
1/1
cvw_12122019-9_edited_edited_edited
press to zoom
1/1
Boek nu!