Werkwijze

We beginnen met een kopje koffie om kennis te maken, dit kan bij jullie thuis of bij mij op kantoor. Tijdens onze kennismaking bespreken we jullie wensen en de mogelijkheden. 

Jullie kunnen Mirtyplanner inzetten voor de styling maar ook voor weddingplanner/organisatie.

Mirtyplanner zorgt voor alle decoratie zoals we hebben afgesproken. Mirtyplanner is op tijd op de locatie aanwezig en zorgt dat jullie ontspannen kunnen genieten van jullie dag, ik zorg dat jullie bruiloft jullie sprookje is! De volgende dag kom ik alles afbouwen.

Ik heb met jullie een advies gesprek, waarbij ik informeer over leveranciers en de feestplanning, ik maak voor jullie het draaiboek, houdt de gastenlijst bij, beheer jullie cadeau lijst en zorg dat jullie bruiloft perfect verloopt. Ik zorg dat er voor oma een rolstoelplek is en ik zorg voor glaasjes water bij de speeches. 

Je kunt Mirtyplanner boeken voor

styling en weddingplanner.

Een combinatie van beide is ook mogelijk.

cvw_12122019-20.jpg

Tarieven

Weddingplanner van A tot Z.

Het tarief voor weddingplanner begint bij €3000. Het tarief is inclusief kennismakingsgesprek, de leukste leveranciers uit ons netwerk. Denk aan bijvoorbeeld locatie, fotograaf, videograaf, bloemist. 
Ik zorg voor budgetbewaking, ik verzorg een professioneel draaibroek voor de voorbereidingen en de dag zelf. Inclusief ceremoniemeesterschap voor 8 uur.

Ceremoniemeester

Het tarief voor ceremoniemeester begint bij €1600. Het tarief is inclusief kennismakingsgesprek, advies geven, de leukste leveranciers uit ons netwerk, een plan van aanpak maken en ik verzorg een professioneel draaibroek met de tijdsplanning, plattegrond, tafelschikking en het stylingsplan. Ik check de gegevens van de leveranciers en ben op de grote dag het aanspreekpunt.

Styling

Het tarief voor de styling begint bij €800 voor 5 uur aanwezigheid. Het tarief is inclusief kennismakingsgesprek, voorbereidingen, telefonisch contact, moodboard, offerte, materialen inkopen afbouw en reiskosten

binnen een straal van 20km.

Speciale wensen, bloemen, fotobooth etc

zijn bespreekbaar.

cvw_12122019-9_edited_edited_edited.jpg