Mirte's favoriete

Taart & gebak

Voor de mooiste & lekkerste taarten moet je bij bysooff zijn. Sophie maakt haar taarten helemaal zelf en staat met haar lieve glimlach jullie graag te woord. 

 

Neem eens een kijkje op haar website.

www.bysooff.nl

Fotograven

Deze fotograven zijn absoluut mijn favoriet! Erg talentvol en luisteren goed naar de wens van het bruidspaar. Oog voor detail en sfeer. Ze leggen jullie dag perfect vast!

Shut out naar:

Cheryll van Weert            | www.cheryllvanweert.nl

Inge Pieck                        | www.ingepieckfotografie.nl

Beyoutiful Fotografie      | www.beautysalonbeyoutiful.nl

Locatie

- Akkerzicht www.akkerzicht.nl

- Ijzerenman www.ijzerenman.nl

- Kasteel Maurick www.kasteel-maurick.nl

- Kasteelhoeve www.kasteelhoevegeldrop.nl

- Landgoed HuizeBergen www.huizebergen.nl 

 

Verschillende locaties waarbij verschillende mogelijkheden zijn. Een fijne sfeer, verschillende mogelijkheden, goed personeel. Kortom: een perfecte plek voor jullie JA-woord!

 

Stationery

Opzoek naar save the dates en uitnodigingen of een complete trouwhuisstyl met echte grote eyecatchers voor op de grote dag? Ik zeg Lienlovesletteringstationery!
Alles wat Evelyn maakt is handgeschreven en ontworpen. Benieuwd naar haar pakketten? Neem eens een kijkje op haar website: www.lienlovelettering.com 

Bloemen

De aller aller mooiste bloemen van Cosmosflowers_byjolijn. Ze maakt echt kunstwerken van bloemen, echt een toevoeging! Nieuwsgierig geworden?www.cosmosflowers.nl

Videograaf

Hoe gaaf, jullie bruiloft vast gelegd door een videograaf! Mijn naamgenoot Myrthe van Fernandes Films kan dit voor jullie realiseren! Op www.fernandesfilms.com zie je wat ze allemaal doet, zeker de moeite waard!

 

Hair & Make-up

Een topper die Daryll, ze weet heel goed wat ze doet en zorgt ervoor dat je zal stralen op jullie grote dag! www.tuur-muah.nl 

Ceremoniespreekers

Jessica is gek op verhalen vertellen, luchtig, met een lach maar ook om mensen te raken. Iemand die echt jullie verhaal vertelt. Een echte topper en aanrader voor jullie grote dag.  Neem eens een kijkje op haar website om haar beter te leren kennen: www.ceremonievolliefde.nl.

Muziek

Wat mij betreft is muziek écht een toevoeging! Het zorgt voor de juiste sfeer en gezelligheid. Mijn favoriete zijn Nika_official_music, DUKE en  Paul & Pelle music. Heb je interesse? Op hun website kun je meer informatie vinden.
www.nikavanstiphout.com
www.duke.dj

www.paulenpelle.com

 

5D6A7754.jpg